Perusvaiheen opetus

Tie kohti ajokorttia alkaa perusvaiheen kursseilta

Henkilöautokortti B, Perusvaihe

Autokoulun saa aloittaa enintään 12 kk ennen 18 v. täyttämistä. B-opetus sisältää 19 tuntia teoriaopetusta ja 18 ajotuntia (16 + 1 liukkaankelinajo + 1 pimeälläajo). Lisäksi itseopiskelua 20 tuntia.
Autokoulun hintaan sisältyy ajotuntien ja teoriaopetuksen lisäksi kaikki tarvittava oppimateriaali (tehtävät, teoriaharjoittelu, oppikirja ja ajopäiväkirja). Voit harjoitella teoriakoetta varten esimerkiksi kotona autokoulun hintaan sisältyvässä nettipohjaisessa oppimisympäristössä. Myös autokoulumme tietokoneet ovat vapaasti harjoitteluun käytettävissä.
Rataopetus perus- ja syventävässä vaiheessa tapahtuu Jäälin liukkaankelin harjoitteluradalla.

Pimeälläajo

Kurssi suoritetaan simulaattorilla ympäri vuoden, kesto n. 1 tunti. Kurssi on suoritettava ennen ajokoetta.

Koulutusta opetuslupalaisille

Tarjoamme opetusluvalla kurssia käyville ajo-opetusta, liukkaalla ajamisenopetusta harjoitusradalla, teoriaopetusta sekä pimeälläajon koulutuksen simulaattorilla ympäri vuoden.

Ajokorttilupahakemus

Ajokorttilupahakemus tulee tehdä Ajovarman toimipisteessä. Ajanvarausta suositellaan ja se on mahdollista tehdä täällä: https://www.ajovarma.fi/ajanvaraus/-/pr/p/1/1 Se kannattaa tehdä välittömästi kurssin aloittamisen jälkeen tai jopa ennen sitä. Voimme toimittaa lupahakemuksen puolestasi, jos sinulla on virallinen henkilöllisyystodistus.
Henkilöautokorttia hakiessa mukana pitää olla lääkärin- tai nuorisonterveystodistus, 2 valokuvaa ja lupamaksu 40 €. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Muita korttiluokkia hakiessa Ajovarmalta saa lisätietoa liitteistä.
 
 
Toimisto avoinna: MA-TO klo 10-17 ja PE klo 10-14
Osoite: Liikennekoulu Safetycar
Saaristonkatu 1
90100 OULU
Puhelin: 08 5301 300
Sähköposti:
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2006 - 2018 Liikennekoulu Safetycar