Meillä tehdään kuljettajia

Meillä Safetycar: ssa tuote on handmade in Finland ja ''käsityötä''. Jokainen ajotunti liikenteessä, pimeälläajonkurssia ja liukkaan kelin harjoitusta lukuunottamatta ajetaan oikealla autolla ja opettajan kanssa. Riskientunnistamiskoulutukseen liittyvä liukkaalla ajon koulutus ajetaan halutessasi oikealla autolla ja oikeasti liukkaalla radalla.
1.7.2018 voimaan tulevan ajokorttilain mukaan henkilöautokurssi sisältää turvallisuuskoulutuksen ( 4 h. teoriaopetusta), 10 ajotuntia sekä riskientunnistamiskoulutuksen (4 h. teoriaopetusta ja 2 h. ajo-opetusta liikenteessä+pimeälläajonkurssi+liukkaalla ajonkoulutus)
Jos opiskelet opetusluvalla sinun tulee suorittaa turvallisuuskoulutus ( jos ei aikaisempaa ajokorttia) ja riskientunnistamiskoulutus. Tarjoamme myös ajo-opetusta asiakkaan haluamina kokonaisuuksina tai yksittäisinä tunteina. Voit ostaa meiltä kyseisiä palveluja yksittäin tai sellaisina kokonaisuuksina jotka haluat.
Jos aloitat kurssi niillä kursseilla jotka alkavat kesäkuussa, et ole velvollinen suorittamaan harjoittelu ja syventävää vaihetta. Riittää että suoritat riskienhallintakurssin ennen ajokoetta. Halutessasi edullisesti laajan koulutuspaketin, kannattaa aloittaa nyt! Perusvaiheen teoriaopetuksen määrä supistuu 11.6.2018 kurssista alkaen. Näet kyseisten kurssien teoriaopetuksen määrän kurssin ''lisätiedot'' kohdasta. Pilot 3.0 kurssin suorittamiseen on aikaa 30.6.2019 asti.
PILOT 3.0 ALOITUSPAKETTI 395 €!
Tutustu Pilot 3.0 kurssiimme ylläolevasta linkistä. Kokeululupa kurssissa oppilas maksaa vain tarvitsemistaan ajotunneista. Lopullinen ajokortin hinta muodostuu tarvittavista ajotuntien määristä. Esimerkiksi jos asiakkaalle riittää 10 ajotuntia ennen ajokoetta, hänen tarvitsee ottaa aloituspaketin (395 € sisältää 2 ajotuntia, liukkaankelin radalla käynti ja pimeällä ajon kurssi) lisäksi 6 lisäajotuntia (68 €/1h, yhteensä 408 €) ja hinnaksi muodostuu tällöin 803 € + 186 € viranomaiskuluja.Teoriatunnit ei ole aikaan eikä paikkaan sidottuja, vaan voit opiskella teoriaa milloin ja missä haluat! Kurssin aloitus mahdollista 26.6.18 asti.
Halutessasi ajotunnit onnistuu myös automaattivaihteisella autolla.
Perusvaiheeseen tarjoamme ''AUTOKOULU KOTONA'' lisäpakettia hintaan 200 €. Hintaan kuuluu ajotuntien osalta '' ovelta ovelle'' palvelu. Eli ajotunnit aloitetaan asiakkaan haluamasta paikasta ja lopetetaan hänen haluamaansa paikkaan ( max 15 km. Safetycarista).
Meillä autokoulu Oulun Safetycarissa saat kaikki eväät mitä tarvitset liikenteessä toimiaksesi. Keskitymme antamaan koulutusta henkilöautokortti luokissa.
Aina ystävällinen ja kokenut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että harjoittelu ajokortin saamiseksi on turvallista ja mutkatonta - meidän avullamme vältyt ylimääräisiltä tutkintomaksuilta!

Liikenteeseen turvallisesti, taloudellisesti sekä muut huomioon ottaen

Liikennekoulu Safetycarissa sinua palvelevat ammattitaitoiset liikenneopettajat. Käytämme ajo-opetukseen hyvin soveltuvia bensiinimoottorisia ajoneuvoja, joiden kanssa opit oikeanlaisen kytkimen ja kaasun käytön. Halutessasi voit ajaa ajotunnit kaikilla kurseilla myös automaattivaihteisella autolla.

Autokoulu kätevästi keskelllä Oulua, ja myös verkossa

Autokoulun keskeisen sijainnin ansiosta, ajotunnit voidaan aloittaa suoraan Oulun keskustassa, ilman aikaavieviä siirtymäajoja ja saamme tehokkaasti opiskeltua opetussuunnitelman mukaiset aiheet. Tämä mahdollistaa myös sen, että asiakas saa hänelle varatun ajan omaan käyttöön, eikä se kulu siihen, että opettaja tuhlaa asiakkaan aikaa siirtymäajoihin. Ilmastoidut autot ja opetustilat, sekä nykyaikaiset av-laitteet ja opintomateriaalit antavat parhaat puitteet opetukselle.
Teoriatunnit järjestetään ilta-aikaan maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.45 Saaristokadulla Oulun torin kulmalla. Nopeimmillaan teoriatunnit voivat olla käytynä jo 3,5 viikossa. Halutessasi voit jopa käydä teoriatunnit etänä kotoasi esim. tietokoneen, iOS- tai Android-mobiililaitteen välityksellä. Halutessasi voit ostaa meiltä myös pelkän teoriatuntipaketin.
Tarjoamme mahdollisuuden harjoitella teoriakoetta kotona ja opetustiloissamme netin avulla ilmaiseksi.
Autokoulussamme on rempseä ja reilu meininki, mukavat opettajat ja viihtyisät opetustilat.
Tervetuloa oppilaaksi palvelevaan, aitoon ja paikalliseen autokouluun!
Osoite: Liikennekoulu Safetycar
Saaristonkatu 1
90100 OULU
Puhelin: 08 5301 300
Sähköposti:
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2006 - 2018 Liikennekoulu Safetycar