Seuraavat kurssit:

Safetycar facebookissa

Meillä tehdään kuljettajia

HENKILÖAUTOKURSSIT TARJOUKSESSA TAMMIKUUN LOPPUUN ASTI !
NYT VOIT ALOITTAA JA KÄYDÄ HENKILÖAUTOKURSSIN VERKKOTUNNIT MILLOIN VAIN OMAAN TAHTIIN MAANANTAISTA TORSTAIHIN KLO 14.00-20.00 VÄLISENÄ AIKANA. Palvelu sulkeutuu klo 21.00. Jos haluat käydä kurssin verkkotunteina, ilmoittautu kurssille kohdasta ”HENKILÖAUTOKURSSI VERKOSSA”. Kun ilmoittaudut, merkkaa ”HINNASTO” sivultamme löytyvä henkilöautokurssin numero, minkä haluat käydä. Jos haluat käydä oppitunnit luokassamme tai seurata ne virtuaalisesti lukujärjestyksemme mukaan esim. kotona, ilmoittaudu kohdasta ''HENKILÖAUTOKURSSI''.
Nyt uutuutena TESTIAJOKOE OPETUSLUPAOPPILAILLE. Tässä koulutuksessa saat tietoosi mitä sinulta ajokokeessa vaaditaan ja oletko sinne valmis menemään. Suosittelemme tätä koulutusta opetuslupaopetuksen tueksi.
Meillä autokoulu Oulun Safetycarissa saat kaikki eväät mitä tarvitset liikenteessä toimiaksesi. Keskitymme antamaan koulutusta henkilöautokortti-luokissa - ja jokainen ajotunti, pimeälläajon kurssia lukuun ottamatta, ajetaan oikealla autolla ja opettajan kanssa. Asiakkaan halutessa säästää kustannuksissa, liukkaalla ajo voidaan suorittaa simulaattoilla Meillä Safetycar:ssa tunnit ovat Handmade in Finland. Toimistollamme sinua palvelee sihteeri, joten opettajan aika ajotunnilla ei kulu esim. ajotuntien varaamiseen ja aika ajotunnilla käytetään täysin ajoharjoitteluun. Halutessasi voit tehdä myös ajokorttilupahakemuksen kauttamme.
Halutessasi voit aloittaa tai lopettaa ajotunnin alla oleville pysäkeille tai niiden läheisyteen. Ilmoita haluamasi pysäkki ajotuntia varattaessa.
-Oulun Lyseon lukio + IB-linja
-Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio
-Kastellin Lukio
-Laanilan lukio
-OSAO Kaukovainion yksikkö
-Raksilan marketit
-Prisma Limingantulli
Teoriatunnit voit käydä paikan päällä luokassa tai virtuaalisesti ilman lisäkuluja. Halutessasi voit käydä verkkotunnit ilman paikka tai aika sidonnaisuutta. Verkko-oppitunnin voit käydä maanantaista-torstaihin klo 14.00-21.00 välisenä aikana ja voit aloittaa oppitunnin milloin haluat! Henkilöautokurssi olisi kuitenkin hyvä aloittaa joka maanantai Safetycarissa klo 17.00 pidettävällä vapaaehtosella infotunnilla.
Aina ystävällinen ja kokenut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että harjoittelu ajokortin saamiseksi on turvallista ja mutkatonta - meidän avullamme vältyt ylimääräisiltä tutkintomaksuilta!
Osoite: Liikennekoulu Safetycar
Saaristonkatu 1
90100 OULU
Puhelin: 08 5301 300
Sähköposti:
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2006 - 2018 Liikennekoulu Safetycar